Meniu Restaurant À la Carte
Meniul a la carte cuprinde o varietatea de preparate gatite intr-o maniera sofisticata. Consumatorii pot alege o mancare elaborata sau pot selecta dintr-o multime de apertive, gustari si deserturi special create pentru a concepe o intreaga masa bogata in gust si prospetime. Dintre cele mai savuroase gustari amintim: rulada de pui cu spanac si risotto, ciuperci flambate in lichior de cocos, crochete din piept de curcan cu mac, trufe de ficat invelite in parmezan etc. Meniul nostru a la carte poate fi personalizat si alcatuit din variante diferite de preparate propuse chiar de catre organizatori iar cei responsabili cu plating-urile vor avea grija sa orneze dish-urile intr-un stil modern care sa permita invitatiilor sa guste din tot ce se afla in meniu fara a rata ocazia aprecierii.
Cei prezenti la eveniment isi pot alcatui propria masa, alcatuita din gustari si preparate variate menite sa incante papilele gustative intr-o simfonie de arome si gusturi.
Va asteptam intr-o locatie cu un salon open space, intr-un cadru de rafinament si bun gust. Salonul dispune de instalatie de filtrare si conditionare a aerului, cu aport de aer proaspat, ring de dans incapator, instalatie audio si lumini profesionale, mocheta de lux etc. Toate aceste facilitati impreuna cu mesele rotunde de 10-12 persoane vor da clasa evenimentului dumneavoastra.
Meniu Nunta
Meniul pentru nunta va fi compus dintr-o gama larga de preparate, urmand linia clasica a servirii lor:aperitiv,file de peste, friptura la tava/ sarmale sau ordonand altfel in functie de preferintele organizatorilor. Mancarurile sunt compuse si gatite de catre intreg personalul bucatariei care acorda o atentie deosebita fiecarui preparat in parte.
Meniu Botez
Meniul pentru botez va fi compus din preparate alese, atent selectionate care se vor servi in maniera clasica sau diferit in functie de cerintele organizatorilor. Meniul cuprinde varietati diferite de mancaruri de la gustari reci, supe, supe crème, preparate din carne sau preparate traditionale de genul sarmalutelor.
Meniu Petrecere Copii
Pentru petrecerile de copii, am selectat un meniu compus din mai multe preparate agreate de cei mici pentru a se bucura de gustul bogat al mancarurilor gatite special pentru ei.
Meniul se compune din gustari reci, aranjate intr-o maniera haioasa care stimuleaza apetitul copiilor avand in componenta: bulete de cascaval pane, corabioare din ardei cu branza si verdeata, quesadilla cu pui si sunca, cipercute din ou si morcov etc. La sectiunea gustari calde avem o gama variata de preparate care pot fi selectate in functie de preferinte. Dintre acestea amintim: piure de mazare cu aripioare de pui, orez cu legume si snitel pane, ghiveci de legume cu piept de pui la cuptor, etc.