© Avatar Lounge & Ballroom

Organizari Evenimente

Daca sunteti in cautarea unui loc cu adevarat special care sa gazduiasca petrecerea mult visata, intr-un cadru modern compus din elemente speciale si cochete, va asteptam sa ne contactati pentru a pune la cale evenimentul dorit. In functie de preferinte, petrecerile se pot organiza pe timpul zilei sau seara, intr-o atmosfera festiva sau intima in salonul nostru conceput special pentru evenimente fastuoase si spectaculoase.

Organizare nunta

Spatiul localului nostru pare locul ideal de desafasurare al celui mai important eveniment al vietii de cuplu. Incununarea casatoriei se poate face in cadrul restaurantului Avatar Lounge & Ballroom, intr-un decor fascinant creat de stilisti de clasa care au trecute in palmaresul lor petreceri deosebite manifestate intr-o atmosfera de basm alcatuita doar din piese feerice ca pene regale, matasuri indiene, flori naturale conservate prin particule de gheata, globuri de cristal care imbraca orice sistem de iluminat conferindu-i o nota speciala, etc. Toate aceste piese, sunt cartea noastra de vizita pe care o afisam in fata dumneavostra, dornici de a incheia o colaborare in scopul de a va organiza nunta perfecta.

Organizari Evenimente

Organizare botez

Petrecerea botezului micutului tau, poate capata accente de poveste puse cap la cap pentru a tese o adevarata magie cu care veti inpresiona numarul de invitati prezenti la eveniment.
Magia se va compune din jocuri de lumini multicolore, aranjamente personalizate dupa preferintele parintilor, meniu botez care au la baza mancaruri traditionale cat si o gama variata de preparate internationale, prezentate in tandem cu tema petrcerii. Cu siguranta nu veti regreta daca alegeti locatia noastra pentru a oferi copilului o prima petrecere de neuitat, pe care sa o priveasca peste ani si sa o admire cu drag.

Organizari Evenimente

Organizari Petreceri Private

Sectiunea Petreceri Private a fost realizata cu gandul la o atmosfera intima pe care ati dori-o sa fie in compania persoanelor dragi, apropiate, rude si prieteni ce va stau alaturi si pe care ati vrea sa ii rasfatati cu ceva pregatit special pentru ei. O cina, un concert deosebit sau pur si simplu o aniversare rastransa sunt momentele care va implinesc sufleteste iar pentru aceasta va stam la dispozitie daca doriti realizarea acestora intr-o maniera sofisticata, rafinata, eleganta si de bun gust. Le puteti demonstra celor dragi cat sunt de importanti pentru dumneavostra alegand locatia noastra deosebita si spatiul vast al intregului complex care va da posibilitatea sa va bucurati de zona piscinei, a terasei si a barului din incinta Avatar Lounge & Ballroom.

Organizari Evenimente

Organizari Petreceri Aniversare

Faptul ca la bagajul varstei mai adaugam un an, este pentru multi dintre noi motiv de sarbatoare mare unde putem chefui pana in zori in compania prietenilor si a familiei.
Localul nostra ofera posibilitatea organizarii unor petreceri aniversare speciale, de neuitat intr-un cadru deosebit fara a intampina probleme legate de mancare, bautura, muzica sau decor. Atat timp cat veti fi prezenti, dumneavostra si invitatii dumneavostra nu vor simti ca timpul trece. Organizatorii nostrii pregatesc cele mai bune preparate cu gust adunate din cartile marilor gospodari ai perioadei si le servesc in mod traditional pe platouri bogate sau individual in felurite mancaruri romanesti trecute prin cele mai de top mirodenii si ingrediente.

Organizari Evenimente

Organizari Evenimente Corporate

Daca v-ati propus sa va rasplatiti angajatii cu o iesire la restaurant, multumindu-le astfel de eficienta in munca de care au dat dovada, nu mai stati pe ganduri si popositi in localul Avatar Lounge & Ballroom. Veti impresiona pe toti cei prezenti cu locatia nostra, piscina luminata pe timp de noapte si muzica tip meniu corporate astfel incat veti primi aprecieri intr-un numar mare.
Si suntem aici pentru orice alt tip de eveniment pentru a discuta proiecte, a analiza produse, a desfasura training-uri sau a incununa pur si simplu o colaborare de succes.

Organizari Evenimente