© Avatar Lounge & Ballroom

Restaurant

Restaurantul Avatar Lounge se situeaza in cadrul piscinei Avatar, avand o suprafata de aproximativ 400mp cuprinzand o zona de mese si doua baruri care echilibreaza si armonizeaza incaperea la care se adauga terasa amplasata in fata piscinei, creata pentru a mari spatiul interior si a da impresia de local aflat pe marginea unui lac. Capacitatea restaurantului nostru este de circa 250- 300 de persoane, reusind sa gazduiasca cu succes petreceri fastuoase de tipul nuntilor sau botezurilor. Terasa care se situeaza in fata restaurantului contribuie la crearea unei atmosfere de gala datorita suprafetei de 200mp. Varietatea mancarurilor puse la dispozitie de bucatarii nostri compun meniuri sofisticate incepand cu preturi de la 45 euro.

Restaurant Nunta

Restaurantul indeplineste caracteristicile unui local conceput special pentru organizarea nuntilor cu invitati numerosi. Arhitectura permite infaptuirea aranjamentelor de masa in orice fel, in functie de preferinte, castigandu-se spatiu si loc pentru dans unde mesenii se pot distra si amuza. Designul este unul simplu, in culori vibrante, cu usoare accente moderne care se pliaza perfect in orice combinatie de decor ar alege organizatorii. Restaurantul beneficiaza de un meniu variat, care poate fi modificat dupa preferinte, adaugandu-se sau eliminandu-se preparate dorite sau nedorite. Echipa noastra va sta la dispozitie cu sfaturi, idei si pareri in legatura cu tot ceea ce ati vrea sa desfasurati in incinta restaurantului.

Restaurant Botez

Avatar Lounge se poate numi locatia perfecta pentru botezul mult asteptat. Conceptul salonului permite amenajarea de orice fel a meselor, concentrand designul predominant cu care vrem sa impresionam la fiecare petrecere. Meniul il puteti selecta impreuna cu bucatarii nostrii, consultand parerea acestora si impunand stiluri gastronomice proprii pe care ei le pot include in servirea meniului. De asemenea rubrica deserturilor va sta la dispozitie daca doriti sa ii aplicati modificari sau va lasati pe mana cofetarilor experti ai localului nostru.

Restaurant Petreceri Private

Pentru petrecerile private se va stabili de la bun inceput numarul de mese pe care doriti sa-l rezervati, meniul care vreti sa fie servit si bautura pusa la dispozitie de barul restaurantului.
In cazul in care se doreste inchirierea intregului spatiu, organizatorii nostrii va vor oferi toate detaliile necesare si va vor pune la curent cu conditiile in care se vor desfasura aceste evenimente.

Restaurant